31 mai 2012

Pariurile online,cel mai la moda stil de a face bani! Tu unde pariezi online?


By on 5/31/2012 09:39:00 p.m.

In ultima vreme, mirosul de blaturi si meciuri trucate cu ajutorul pariorilor au umbrit fotbalul european in special pe cel din Italia.Din ce in ce mai multe voci spun ca fenomenul meciurilor trucate prin casele de pariuri a patruns si in Liga I si dovada meciurilor suspecte blocate la pariuri in sezonul recent incheiat. Insa pariorii impatimiti sau cei care sunt gata sa isi incerce norocul in acest domeniu nu trebuie sa se lase rapusi de aceasta "febra" a blaturilor.




Unul dintre "jucatorii" pe piata pariurilor sunt cei de la bet365 , cred ca printre cei mai buni pe domeniul in acest moment. Nu pot sa dau sfaturi in domeniul "pariorilor" si am rezervele mele fata de ticalosii care trucheaza anumite partide si inseala milioane de suporteri doar pentru a le iesi cota,insa oricand va ganditi sa pariati cred ca e cazul sa nu luati in calcul "cancan-urile" sau zvonurile care pana la urma sunt putine confirmate.


Asadar, lumea pariorilor a fost si ramane una foarte activa si de bagat in seama,generand profituri de miliarde de dolari pe toate continentele si numai un naiv ar crede ca toate se bazeaza pe blaturi si jocuri de culise.



A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com