8 mai 2012

Laudele spaniolilor motiv de fericire?


By on 5/08/2012 11:57:00 a.m.

De cateva zile,ziarele si televiziunile din Romania relateaza non stop ,venirile spaniolilor si turistilor in general care vin pentru finala Europa League de maine seara.Cuvintele de ordine sunt "e un oras mai frumos decat ne-am asteptat" ,"aveti femei frumoase" ,"Pub-urile din centrul vechi super". Faptul ca spaniolii sunt mirati de oras in sens pozitiv,nu cred ca ar trebui sa ne bucure tare mult. Acest lucru arata faptul ca Romania si Bucurestiul din afara sunt vazute sub orice nivel.Asa se explica si multe din interdictiile si refuzurile anumitor tari pentru intrarea in Schengen.

Probabil cand se imbarca din Spania pentru a veni in Romania  spaniolii spun : "Aolo,mergem acolo,unde e plin de tigani,cersetori,carute,cacat pe strada,aia dorm in corturi,mananca gongi,vaneaza cu arcul. iar cand ajung in Bucuresti : vaaaaai ce bine eeeeeee, au si femeiiii,si bereeeee, chiar si mall-uriiiiiii,au si masini,si masini scumpeeee,si au si hoteluriiiii....

Asadar , dupa mine, laudele turistilor care poposesc in Romania nu sunt deloc de bun augur,iar faptul ca ei raman uimiti si sunt foarte multumiti de ceea ce gasesc aici,arata faptul ca pana in acel moment al vietii,acesti oameni au auzit numai lucruri negative in legatura cu Romania si cu romanii. 
Sigur la imaginea negativa a Romaniei au lucrat mai multi factori, tiganii care au mers la furat,lebedele mancate din fantana daneza,crima lui Mailat,sirena decapitata,curvele trimise la export,etc. Un lucru este insa sigur, mai avem nevoie de 50 de finale de Europa League pentru a schimba macar cu 1% imaginea strainilor despre Budapest........aaa pardon , despre Bucuresti.

0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com