1 mai 2012

Drumul spre titlu` e pavat cu blaturi !


By on 5/01/2012 11:25:00 p.m.

Arpy si Mury,oamenii care sufoca fotbalul romanesc cu blaturile si mizeriile de 5 ani si mai bine!
1 mai muncitoresc , nu a fost serbat doar cu mici,bere,vanghelioane si adunari tiganesti in sectorul 5 care este ci si cu blaturi bine facute a la Cluj ! 1 mai nu ne-a adus doar amintirea zilelor de "1 Mai muncitoresc" de pe vremea lui Pauker,Dej sau Ceausescu ,dar parca si fotbalul  a semanat teribil cu mizeriile facute de comunisti pe vremea aceea.

Dupa o partida excelenta facuta in fata lui Dinamo ,FC Brasov era indreptatita sa spere la macar 1 punct pe terenul CFR-ului, o echipa urata care practica un fotbal la nivel de matineu in zilele acestea cu soare.Dar socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ  iar locuitorii odata a orasului Steagu Rosu Orasul Stalin, au pus-o de-un blat ardelenesc ca la Arpad acasa, cu toate ingredientele,henturi in careu,penalty,devieri ale fundasilor pentru atacantii adversi, si o prima repriza  care iti parea ca totul pare in regula si echilibrat. Laturile explodand insa in repriza a 2 a cand Brasov a oferit un spectacol cu monstrii in Gruia unde a stat in patru labe si a supt toate organele genitale venite din toate partile exceptie facand portarul Helgeiras care parea din alta lume si se incapatana sa repare greselile comise de amicii din defensiva.

Un lucru este sigur,daca pana acum toti ne intrebam si ne miram ca niciodata campionatul nu a fost asa strans si nu poti sa stii de pe acum cine iese campioana , de astazi 1 mai, o zi memorabila de asemenea, putem afirma trufas,sinceri si cu tarie ca drumul spre titlul de campioana in Liga I e pavat cu blaturi !

0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com