14 mai 2012

Stalin,Dej,Pauker si Ceausescu au fost mici copii! Mircea Sandu si Dragomir sunt de neoprit!


By on 5/14/2012 02:10:00 p.m.

Oamenii care conduc fotbalul romanesc de 20 de ani,Mircea Sandu si Mitru Dragomir nu mai pot fi opriti! Azi au anuntat noi pedepse pentru "raul fotbalului romanesc" asa cum ii numeste Sandu pe finantatorii/creditorii din Liga I , astfel Marian Iancu a fost declarat persona non-grata cu 188 voturi ,doar unul votand impotriva deciziei.

Un alt vot a fost cel prin care Universitatea Craiova a fost aruncata in cartile de istorie ale fotbalului romanesc, echipa a fost dezafiliata definitiv prin urmatoarele voturi :  168 - pentru, 18 - abţineri, 5 - împotrivă.

Fostii puscariasi si anchetati penal au fost si ei reprimiti in structurile Federatiei ,astfel Vasile Avram poate sa isi reia functia de presedinte CCA acolo unde poate sa imparta "cascavalul" impreuna cu Ion Craciunescu :  persoanele anchetate în cazuri penale să nu mai fie suspendate din fotbal pînă în momentul în care nu se dă o decizie finală la proces. 

De astfel Mircea Sandu asteapta ca Solomon,Netoiu si compania sa infinteze o echipa avorton direct din Liga a II a , facand botezul focului chiar in marea adunare nationala : propun Adunării Generale să acorde un loc în Liga a II-a pentru o echipă din oraşul Craiova, urmînd ca autorităţile locale să înscrie formaţia. Domnule Cîrţu, preluaţi frîiele!”. 

Practic in Liga a II a nu se promoveaza, presedintele FRF poate sa vina oricand cu propuneri pentru echipe.Am sa dau si eu o fuga pana la sediul Federatiei sa propun o echipa de cartier sa fie primita in Liga a II a , pentru ca un cartier asa mare precum Militari merita o echipa in liga secunda.

Tot Mircea Sandu anunta ca veniturile Federatiei au fost undeva in jurul sumei de 8 milioane de euro,in timp ce cheltuielile au fost de 14 milioane de euro. Probabil sugera ca a adus bani de acasa de la familie si copii precum aduc Borcea,Becali sau Copos.A renuntat sa ii mai cumpere fiicei cocaina pentru a finanta bugetul Federatiei.

Desi multe s-au spus cum ca finalul este aproape pentru Sandu si Dragomir,cei doi par din ce in ce mai sanatosi si pusi pe fapte mari.Mircea Sandu incepe sa semene extrem de mult cu Ceausescu si taie in carne vie an de an pe cei care il contesta.Viitorul fotbalului romanesc este unul singur,iar mesajul e sigur , ciocu mic si mers de glezna.Cei care nu se plang de arbitraje,jocuri de culise,manevre ale Federatiei sau Ligii au cel mai mult de castigat, exemplul cel mai clar si ultimile campioane ale Romaniei,unele extrem de pasnice la adresa conducerii FRF si LPF , CFR,Urziceni,Otelul Galati.

 

0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com