19 mai 2012

CFR Cluj a invins "balaurul" si a castigat al 3 lea titlu de campioana!


By on 5/19/2012 12:30:00 a.m.

Desi o echipa contestata si binemeritat contestata,cu multe mizerii in tolba,blaturi,smenuri,susanele ,totusi ,CFR Cluj a invins vineri seara "balaurul",acest balaur nu se numeste U Cluj ci  gunoierul,ciobanul,sluga si banii. Aceasta a fost reteta care s-a reunit vineri seara pe Cluj Arena in incercarea de a arunca in aer finalul de campionat si a mai da o speranta de titlu echipei dintre cimitire.

Gunoierul (walter) venit din postura de actionar a lui Dinamo a decis in acest an sa faca jocurile ciobanului analfabet (becali) predand ambele meciuri directe dintre U cluj si steaua si luptand in indirecte cu valizele pe la spate pentru a ajuta echipa prietenului.Sluga (stoichita),prostituata (stoica),labagiul(mache) si boschetarul(lutzu) au fost vineri seara cu purcel,cu catel precum merg doi adolescenti nefututi la un film ieftin la Mall,toti sperand sa vada un final cu happy-end.Ce parea a fi un film de dragoste cu aspecte comice s-a transformat in final in horror interzis cardiacilor si a provocat frisoane si cosmaruri nemernicilor care au sperat in ajutor divin sau ajutor diavolesc.

Slugile ciobanului au plecat insa cu coada intre picioare de la stadion,vazand practic cum toate blaturile din finalul sezonului au fost in zadar iar echipa in cel mai bun caz poate prinde un nesperat loc 2.



1 japkomentarii:

  1. Salut
    Ma intereseza sa cumpar un Advertorial (articol) pe blogul tau sau parteneriat link-ex.
    Daca esti interesat (a) trimite un email : happy_dar@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com