12 august 2012

Momente penibile in direct la tv.Bogdan Stelea a fost demis in direct de Ioan Niculae, analistul Digisport Gigi Multescu inscaunat antrenor al Astrei in pauza meciului Astra vs Severin!


By on 8/12/2012 01:46:00 p.m.

Liga I a trait multe momente penibile in ultimii 20 de ani o data cu privatizarea cluburilor si cu venirea patronilor.Antrenori batuti de conducatori in pauza la vestiare, patroni care comanda antrenorii prin telefon ,7-8 antrenori pe sezon la o echipa,patron de echipa alergand dupa echipa adversa cu valize de bani,etc.

Ultimul episod insa a fost practic o premiera,un antrenor a fost demis in direct si invitatul din emisiunea respectiva a fost numit antrenor in acelasi minut.Este vorba de Bogdan Stelea care a rezistat doar 3 etape ca antrenor principal in fotbalul romanesc,el a fost facut praf si pulbere de patronul Ioan Niculae dupa remiza cu Severin si a fost chiar demis la 3 minute dupa finalul meciului in direct in emisiunea lui Horia Ivanovici ,Fanatik Show la Digisport.
Aflat in studio ca invitat permanent,Gigi Multescu a fost ofertat pe loc de catre Niculae ,acesta evident acceptand imediat oferta miliardarului.

"N-are nici o legătură cu meseria de antrenor. Vrea doar să ia banii! E rușinos ce a jucat! N-am văzut niciodată o echipă atât de proastă", a spus Ioan Niculae la Digi Sport.

1 japkomentarii:

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com