18 septembrie 2012

Fotbalul romanesc mereu revolutionar! Inscaunat ca antrenor la FC Brasov ieri intr-o conferinta de presa unde se intitula "dictator",Viorel Hizo a demisionat de la Brasov in aceasta dimineata fortat de inca nedemisul Ionut Badea!


By on 9/18/2012 02:56:00 p.m.

Dupa recentul episod "exceptional" Astra-Multescu unde Bogdan Stelea a fost demis la pauza meciului intr-o emisiune de televiziune si Gigi Multescu a fost numit principal in locul fostului portar ,fotbalul romanesc arata ca are "resurse" nebanuite cand vine vorba de circul din Liga I.

Inscaunat ca antrenor la FC Brasov ieri dimineata unde a sustinut si o conferinta de presa in care se intitula "dictator" ,Viorel Hizo a demisionat azi cand s-a trezit cu fostul antrenor Ionut Badea la antrenament. "Tactomare" sau "Schizo"cum e cunoscut Nea Viorel ,a facut o criza de nervi cand a dat nas in nas cu Ionut Badea si a parasit antrenamentul spunand ca renunta la angajamentul cu FC Brasov.

"Asta e, ce naiba să facem? Badea este antrenor, ăsta a plecat şi o să vedem ce se întîmplă. Dimineaţă a fost o situaţie delicată că s-au dus amîndoi la antrenament. Hizo s-a supărat şi a plecat. Nu ştiu ce o să se întâmple şi nici dacă se întoarce Badea pe bancă...", a spus Ioan Neculaie, conform Mediafax.

0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com