2 septembrie 2012

Panduri perversi !


By on 9/02/2012 12:28:00 a.m.

Cine se lasa pacalit si se culca pe-o ureche adormit de declaratiile conducatorilor,minerilor,antrenorilor si jucatorilor de la Pandurii Tg-Jiu,actualul lider din Liga I, risca sa cada in penibil si sa-si mai franga inca o data gatul in gropile de tip "Urziceni" si "Otelul".

Asemenea fostelor campioane "minune" Urziceni si Otelul, Pandurii adopta aceasi tactica ,tacere, se subestimeaza, spun ca isi doresc sa joace doar fotbal si sa faca cate puncte pot, ca obiectivul e 1-10 ,si ca nu se gandesc la titlu.

La fel spunea si Dan Petrescu, care si de pe locul 2 in etapa 30 spunea ca nu se lupta la titlu si nu il intereseaza cine castiga campionatul, trezindu-se 4 etape mai tarziu cu trofeul pe masa.Otelul lui Munteanu a procedat la fel "banditeste" , noi ne aparam saraciile,nevoile si neamul, spuneau moldovenii, care spuneau ca sunt de conjunctura lideri, pana cand ne-am trezit cu ei  aruncandu-se in piscina alaturi de inelele de campioni pe manele moldovenesti de doi lei.

Asadar , mamelucii care inca mai presteaza la comanda si pompeaza de pomana in Steaua care nu a mai cucerit titlul de 7 ani dar incepe mereu ca fiind vazuta favorita de marile genii ale fotbalului mioritic, ar trebui sa inceapa sa abordeze si subiectul "Pandurii" putin mai serios, riscand sa se trezeasca cu Gigi Becali alergand cu bani dupa adversarele pandurilor prin etapa 32 si cu "minerii" invadand capitala !

0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com