12 noiembrie 2012

Elevii lui Hagi de la Viitorul Constanta au debutat aseara pentru Steaua!


By on 11/12/2012 01:26:00 p.m.

Cu o dorinta extraordinara de a ajunge la Steaua si din partea jucatorilor dar si a staffului si a patronului Hagi, elevii de la Viitorul Constanta au reusit o performanta extraordinara, reusind sa debuteze pentru Steaua chiar in meciul cu militarii de ieri seara.Astfel fundasii Viitorului au oferit niste pase excelente catre Chipciu si compania iar Gabi Iancu si Alibec s-au asigurat ca poarta lui Tatarusanu nu va fi atinsa de vreo minge.

Patronul celor de la Viitorul Constanta s-a aratat extrem de fericit la finalul partidei : "Important este ca am castigat,sunt fericit ,baietii s-au chinuit mult sa incaseze cele 4 goluri, totul e bine cand se termina cu bine si cand faci bine!"

0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com