23 octombrie 2012

CFR Cluj scrie istorie, a reusit sa marcheze fara sa traga nici un sut pe poarta!Turcii au cerut ca in returul de la Cluj sa joace fara portar!Muslera a urmarit ultimu episod din Suleyman Cuceritoru, vezi aici toate glumele despre CFR!!!!


By on 10/23/2012 11:58:00 p.m.

CFR Cluj a mai reusit un meci din "seria" "focu la ei". Clujenii au "furat" un egal in Turcia fara sa suteze nici macar o data pe spatiul portii lui Muslera!

Portarul Muslera a cerut imediat dupa finalul meciului ca Burak si Melo sa ii traga la poarta timp de 10 minute, acesta acuzand "anchilozare" si  si-a certat fundasii pentru ca nu au permis clujenilor sa ii suteze si lui spre poarta macar un sut!

Turcii au cerut celor de la UEFA sa poata juca fara portar in returul din Gruia.

Intre orele 21:45 si 23:45 portarul celor de la Galatasaray ,Muslera a fost vazut intr-un bar din Istanbul!

Incepand de azi , siteul UEFA nu va mai monitoriza statistica celor de la CFR in Liga Campionilor pe motiv ca nu au ce sa treaca in casute!

Antrenorul celor de la CFR Cluj,Ioan Andone promite suporterilor ca in viitor echipa va incerca sa joace fotbal folosind si mingea!

Nounkeu , fundasul Galatey care si-a marcat un autogol, a primit o prima de meci si trofeul "omul meciului" din partea lui Arpad Paszkany si Iuliu Muresan!

Invins de plictiseala Muslera promite : "In returul de la Cluj imi voi lua cu mine pe teren si laptopul!".

Impresionant de faptul ca a mai facut un punct in Liga Campionilor, Iuliu Muresan se roaga la Sfinti : "Sa dea Dumnezeu sa nu mai tragem suturi pe poarta niciodata"!

2 japkomentarii:

  1. Cfr-ul a fost furat de arbitrii este clar, altfel au avut si noroc, dar oricum scorul conteaza, Sunt pe locul 2 au facut 4 puncte mai mult ca acel Braga care in sezonul trecut a batut pe Manchester. Bravo lor, dar imi pare rau de Ando, care are un suflet mare si a tinut intradevar la echipa.

    RăspundețiȘtergere

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com