11 martie 2013

LOVITURA DE TEATRU ! Un jucator de la Rapid a fost vazut incercand sa scoata bani de la un bancomat!Colegii de echipa au ramas inmarmuriti : "e o minune!" !


By on 3/11/2013 06:39:00 p.m.

Cu salariile neplatite de luni de zile , fotbalistii echipei Rapid Bucuresti au avut un soc luni dimineata cand unul dintre ei si-a luat inima in dinti si a mers la bancomatul din fata Pro-Rapid sa isi verifice cardul.Acesta s-a intors la baza ProRapid cu bani ! Colegii au ramas inmarmuriti, unul din ei avand nevoie de interventia medicului fiind transportat in soc septic la spitalul Elias.

"Multi dintre noi am vazut bani doar in filme in ultimu an , cand l-am vazut pe Vasile venind cu bancnota de 10 lei in camera ni s-a facut pielea de gaina!" a declarat un fotbalist rapidist sub anonimat.


Presedintele FC Rapid , Ioan Taban a declarat pentru Te-Japka : "Confirm suma de 10 lei ridicata de jucatorul "anonim" de la bancomat, a fost o eroare de sistem, jucatorul s-a prezentat la caseria clubului si a inapoiat cei 10 lei!"

0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com