15 martie 2013

Stop !


By on 3/15/2013 01:01:00 p.m.

Gata! Am scapat de propaganda ros-albastra facuta desantat pe televiziunile aservite patronului lui Lutu.A fost oprit macelul mediatic 24/7  unde analisti de "mare prestigiu" insirau argumentele celei mai bune echipa din Europa , si cum Cornel Rapa  nu e cu nimic mai prejos decat Eden Hazard.S-a oprit si norocul unei echipe care doar prin munca si salahorism a reusit sa scoata 2 rezultate neasteptate.Ulciorul nu merge de multe ori la apa spune un vechi proverb iar aseara valoarea individuala a jucatorilor de la Chelsea si-a spus cuvantul la diverse faze in care un singur jucator englez reusea sa faca sincroane ca la patinaj artistic cu toata linia de fund mult slavita in emisiunile lui Naum.

Fundasii acontati de Barcelona,Milan si Manchester City ,au fost aseara simple balerine in fata driblingurilor naucitoare a le lui Hazard,Oscar si Ramires.Intrarile de neanderthal a le lui BOUrceanu asupra lui Mata in repriza a 2 a ,nu au facut decat sa le starneasca sila si ambitia englezilor care au fortat vizibil o umilire pe final de repriza ratand si un penalty.

A fost seara cand analizele puerile ale propagandistilor din Ghencea , Naum,Vochin,Dumitrescu,Gradinescu,Cosmescu,Enachescu nu au mai contat ci au fost aruncate la cosul de gunoi.Zecile, chiar sutele de ore de emisiuni marca Korea de Nord ale trustului pro au fost reduse la tacere in cateva minute iar moderatori pareau ca lacrimeaza la finalul unei zile in care ,sperau ei  promourile de tip propagandist sa continue si mai virulent pe micile ecrane sperand chiar la marea finala.

La Digisport imediat dupa meci , Vali Moraru era afectat de parca ii fusese taiat salariu pe 2 ani ,potolit de Balint care incerca sa ii explice valoarea neta a adversarilor , "ochelaristul postului" spune cu un glas rastit "Da Gabi, dar la Bucuresti s-a putut sa compensam prin munca valoarea" . Moderatorul cu "ochelari de cal" si camasi scrobite ,incurca fotbalul cu gradinaritul sau zugravitul , crezand ca doar prin munca,fuga si lovituri la gioale , un soarece cu raie poate stopa la infinit un tigru sa il sfasie in bucati.


Pentru multi ,propaganda venita de la palat a mers , ideea ca Chiriches are oferte de la Barack Obama si Dalai Lama a functionat de minune in capul pestrit al moderatorilor care puteau baga mana in foc ca steaua ii este superioara lui Chelsea ,iar un cioban care transfera jucatori pe 100.000 de euro de la Otelul,Pandurii sau Chiajna a gasit potiunea magica sa il umileasca pe "naivul" care transfera un Hazard de 40 de milioane de lire ,un Torres pe 50 de milioane si un Oscar pe 30 de milioane de lire.
Sigur fotbalul nu e matematica,nu joaca valizele de bani pe teren (ironic pentru ciobanul alchimist) , insa nu pot fi toti cretini  transferand un Fabregas,un Hazard,un Van Persie,un Ronaldo  pe sute de milioane de euro in Europa ca sa fie batuti de un geniu malefic care a descoperit niste bijuterii prin curtea Otelului,Chiajnai sau Urziceniului pe care ii mai transfera si pe gratis sau in contul unor terenuri de stepa.


PS: mizeriile de la trustul pro in frunte cu Draghici si Mocanu ,sper sa isi muste limba acum pentru scandalul iscat cu Stucan.Acestia procedand tot sub influenta stelismului , renuntand la Stucan pentru Steaua , crezand ca aceasta va avea un sezon de vis culminand cu finala Europa League.

0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com