16 mai 2013

Naţionala de juniori a României,condusă de cuplul beţivanilor Bumbescu-Iovan , călcată in picioare de Germania! scor 10-1!


By on 5/16/2013 12:02:00 p.m.

Nationala de Juniori Under16  a Romaniei participa zilele acestea la Turneul Internaţional UEFA de Dezvoltare pentru echipe naţionale de juniori  "Under 16" de la Dublin.

Condusa de cuplul betivilor ratati , Adrian Bumbescu si Fane Iovan , juniorii Romaniei ,posibile sperante au fost calcati in picioare de reprezentanta Germaniei ,scor 10-1!

Acesta este al doilea meci din turneu jucat de Nationala de juniori a Romaniei, prima partida fiind terminata de asemenea cu o infrangere rusionasa 5-0 pentru Belgia.

Germania - România 10-1 (5-0)
- pentru Romania a înscris Virgil Ivan 43

Antrenorul principal Adrian Bumbescu şi antrenorul coordonator Ştefan Iovan au folosit următorii jucători: Arpad Tordai - Victor Ionuţ Rogoza, Cristian Marian Manea, Andrei Traşcu, Rareş Andrei Pădurariu (Mircea Moraru, 76') -  Dragoş Nedelcu, Andrei Costin Târcoveanu, Robert Vâlceanu-  Mihai Oarnă (Alin Manea, 41'), Alexandru Cristian Stoica, Virgil Ivan


0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com