5 octombrie 2013

Steaua castiga la Vaslui cu tancurile! Jaf ca pe vremea lui Gheorghiu Dej,Pauker,Lenin,Troțki! 3 eliminari + penalty neacordat pentru razesii lui Nea Adi!


By on 10/05/2013 09:44:00 p.m.

Dupa ce a devenit oficial rusinea Europei fiind coada satului in actuala editie Champions League ,cu 7 goluri primite si 0 marcate ,0 puncte , si locul 32 din 32 posibile , echipa puscariasului Gigi Becali , a revenit pe pamantul din Liga I sa isi refaca moralul.
Echipa nefiind capabila sa castige meciul din aceasta seara , stafful administrativ al stelei , si-a achizitionat o marioneta , in persoana lui Coltescu , arbitrul care vroia sa sara in cap de la balconul apartamentului.
Trei jucatori eliminati de la Vaslui si o lovitura de la 11 metri pentru Vaslui din duelul Szukala-Temwanjera au ucis partida castigata ca pe vremea lui Ceasca si compania de catre echipa dintre cimitire.


Astfel , rezumand , Liga I ,ramane in aceste momente doar o afacere in doi , nu intre Steaua si Astra sau Steaua si Petrolul  ci intre Anamaria Prodan si Reghecampf . Cand acestia din urma se vor plictisi de jucariile lor , arbitrii,jucatorii impresariati de sotie  si pungutele cu urina , fotbalul din Liga I , o sa redevina competitiv.

In schimb la Vaslui , lucrurile sunt simple , gura mare a lui Adrian Porumboiu si faptul ca acesta nu a intrat in mizeriile propuse de diversi in fotbalul romanesc , l-au scos pe acesta din viata sportiva iar cu siguranta echipa FC Vaslui are zilele numarate in primul esalon fotbalistic din Romania. Dupa modelul Mititelu-U Craiova ,Iancu-Timisoara si Iacov-FC National , Porumboiu a riscat sa nu intre in jocurile de culise  insa a riscat cu existenta echipei care se vede pusa la zid de comisiile Federale si impresari.


0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com