1 octombrie 2013

Cum a revenit Horia Ivanovici pe ecran !


By on 10/01/2013 12:58:00 p.m.

Seară, ora 20:25 , câteva reclame cu ciungi şi proteze ortopedice se preling pe canalul Etno Tv deţinut de masonul şchiop Silviu Prigoana. Urmează câteva reclame cu viaţa la ţară si nişte muzică de la Văru Săndel parcă anunţă o emisiune cu Horia Ivanovici.Continua inca 2-3 reclame cu plante de la plafar si promovarea unei alte emisiuni faimoase  "M-am dus cu dorutu-n lume" .
In fine 20:31 ora mult asteptata de mass media din Romania, Horia Ivanovici apare pe sticla,la fel de mult ,la fel de direct ,intr-un studio de care el spunea ca "E in top cele mai frumoase din Europa" , stupoare insa , decorul pare desprins din mijlocul anilor 90 , semanand mai mult cu un Marius Tuca Show sau Procesul Etapei deacat cu Skysports sau Digisport , nici macar la nivel de Gsptv nu putand concura

!
Mese si scaune de la Ikea , un tapet cu National Arena , un LCD de 80cm  luat la reduceri si desigur o macara pentru a prinde in peisaj hipopotamul.

Invitatii sunt de 24 de karate sau "muc si sfarc" cum ii place realizatorului sa spuna.
Emisiunea incepe cu o transmisiune directa de la Craiova cu Adrian Mititelu unul dintre "ultimele bastioane impotriva mafiei" cum chiar Ivanovici repeta obsesiv in prezentarea acestuia.
"Haideti sa incepem tare,fara menajamente,direct asa cum imi place mie Domnu' Mititelu"  spune Horia care incepe practic sa discute despre cum a fost inlaturat de la Digi.

Oricum prima parte s-a dovedit intr-un final sa fie o emisiune decenta ,caci dupa incheierea interviului cu Mititelu , avea sa paseasca in studioul Etno tv , chiar ea , "ultimul bastion impotriva mafiei" , ati ghiciti , Anamaria Prodan Reghecampf zis si Doamna Mop.
Urmeaza o libidinosenie de emisiune , unde Ivanovici ii aplica cunilingus mediatic dansei , insa mizeria erupe cand este difuzat un material in care i se face o prezentare de gala doamnei Prodan.
"Valoarea,frumusetea,puterea,tupeul si reusitele o fac pe AnaMaria sa reziste intr-o lume in care pana acum doar barbatii rezistau" se aude din vocea crainicului care continua descrierea libidinoasa la adresa impresarei "Doar barbatii adevarati o inteleg pe Anamaria".
Burtierele explodeaza de asemenea de titluri "Impresara de 30 de milioane de euro"  , atat sa fie tariful? cam scump totusi ,or fi lei credem noi in sinea noastra.

In final , Ivanovici isi incheie astfel prima zi de emisiune in fieful Varului Sandel si continua sa incaseze bani buni pentru asemenea lături de emisiuni. Si ne aşteaptă incă seri celebre cu Cartianu,Dan Udrea,Ghering si Coste ,aceşti patru muşchetari ai secolului 21!

1 japkomentarii:

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com