28 septembrie 2013

Scrisoare catre Gigi Multescu


By on 9/28/2013 11:30:00 p.m.

Bai nulitate , te-am suportat destul 23 de ani in care ai chinuit fara intrerupere meseria asta de tehnician-antrenor de fotbal!Ajunge cat ne-ai vandut gogosi.Cariera ta de antrenor e precum cea de jucator al lui Nicky Mitea , prostul ala a ramas in viata cu numarul de telefon al lui Ibrahimovici , tu inca mai te lauzi prin vecini cu victoria Sportului Studentesc cu Dinamo celebrul 5-4!
Bai securistule , bai fata de bidon turtit , bai paltonistule ,bai sapte din carti ! Sa fi de ras si tu si cine ti-a dat carnetul de antrenor bai scamatorule!

La fata asta de maimuta epileptica ,mai vrei si rezultate!

Ai schimbat echipele unde ai antrenat precum ciorapii , nu ai castigat nimic , nu ai fost niciodata competitiv , esti un zero barat si un dinozaur al antrenorilor din Romania. Tu ai facut ca antrenori precum Hizo,Cartu sau Flocea sa fie adevarati titani ai acestei meserii in Romania.
Esti un rudimentar , conflictual ,pantofar , nulitate ,fara rezultate. Ai trecut prin viata ca o paiata , nu ai ce sa arati dupa toti anii astia de antrenat , doar conflicte , scandaluri  si catastrofe de meciuri.
Ai dovedit ca esti un antrenor de mana a 2 a , iar cel mai mare jucator pe care l-ai antrenat e betivul de Varga. Standardele tale sunt Siman-Sportul-Curelea.

Stau costumele pe tine precum pe tataie in coparseu!
Cand apareai cu paltoanele scrobite si apretate pe marginea terenului ni se transformau LCD-urile in Tv-uri cu lampi. Cand apareai cu freza aia tip perie , aveam impresia ca se transmit meciuri din anii 50.Cand apareai la declaratii dupa esecuri , murmurai parca erai Ilie Stan la dentist. Cand echipa ta facea contraperformante , tu nu aveai nici o vina , asa e  , vina e a cretinului de Riciu care ti-a inmanat carnetul ala pe care nu il meriti , nici pe cel de sofer nu il meriti , de carnetul de elev nu mai spun!

Nici Burebista nu ar fi purtat balonzaidere cu 15 numere mai mari ,bai Ceausescule!
Ai 62 de ani , multi inainte, o varsta la care altii isi plimba nepotii prin parc,fac rebus,se uita la talk-show-ri cu Ciorbea si pun varza la murat! Lasa-ne , si lasa-te , locul tau nu e pe banca tehnica , esti o parodie genetica.

Si daca Riciu crede ca a scapat , saptamana viitoare ii vom dedica o scrisoare !

2 japkomentarii:

  1. Da! O merită cu prisosință scrisoarea, baragladina aia de antrenor. Un ciuruc. Ce mai cred e că marea majoritate a antrenorilor români sunt zero barat. Nici măcar profesori de educație fizică. Uite-te la Grigoraș pe care toți îl consideră peste medie. Un fugit. Îl aștept pe Riciu. El e tartorul. Analfabetul.

    RăspundețiȘtergere

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com