20 septembrie 2013

Naum,Fale si intelectualii!


By on 9/20/2013 12:48:00 p.m.

Desi pretind ca se uita la fotbal de zeci de ani , multi din actualii analisti si prezentatori de sport din Romania , analizeaza prestatiile unor echipe dupa meci in stil de amatori.

Sa-l luam pe Radu Naum , omul ar trebui sa fie "toba" de fotbal de cand cocheteaza cu fenomenul , insa tot ce face dupa o infrangere a unei echipe romanesti in cupele europene , e sa caute vinovatii doar in ghinion si in eventual o lipsa de luciditate.
De  cand lumea si pamantul suntem invatati ca elefantul e mai mare ca gaina , Mercedes face masini mai bune ca Dacia , Francis Ford Copolla e un regizor de mai mare valoare fata de Mungiu si FC Barcelona e o echipa infinit mai puternica decat majoritatea echipelor din lume.
Insa genialii comentatori sportivi de pe la noi ,au nevoie de explicatii,vinovati,demisii,capete taiate ca sa afle raspunsul la intrebarea de ce a pierdut Steaua cu Schalke 04 ?!
Explicatia poate fi ca ei au crescut si trait copilaria vazand doar o singura masina Dacia, singurele animale de care au avut parte au fost gainile cand mergeau la tara la bunici si singurele filme vazute au fost bd la munte si la mare.

Falemi saracul , pare aruncat cu parasuta dupa prabusirea unui avion , legand greu cateva cuvinte si idei intre balbaielile clasice. El nu accepta ca Schalke e peste Steaua sau Dnepr peste Pandurii , pentru el totul sta "in mentalitate". E adevarat ca nivelul maxim atins de el a fost cand Piturca l-a antrenat. Probabil si ca lipsa de mentalitate a camerunezului l-a facut sa nu evolueze in cariera ,oare?

Va dati seama , daca am putea baga putina mentalitate si intr-o trotineta ,probabil ar intrece si un Lamborghini Gallardo!

0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com