23 septembrie 2013

Decapitat! Gigi Multescu a fost demis dupa 8 etape catastrofale! Necalificatul Flavius Stoican ,noul Talnar!


By on 9/23/2013 09:41:00 p.m.

Dupa o serie de meciuri nu tocmai rele dar rezultate catastrofale , cu Dinamo pe locul 12 cu 9 puncte acumulate in 8 etape , ceea ce se anunta inca din prima etapa dupa rusinea cu ACS Timisoara Recas Policlinica s-a petrecut ieri seara , cand Gigi Multescu a fost demis in pripa de cuplul NegoLache!

Inscaunat intr-o dupa-amiaza de duminica , Flavius Stoican , noul Cornel Talnar, mantaua de vreme rea.Acesta a declarat ca ar antrena Dinamo si pe covrigi si apa plata.Primul hop al lui Stoican ca antrenor principal la Dinamo  , meciul cu Sanatatea Servicii Publice Cluj Napoca S.A in cupa Romaniei ,maine seara la 20:30 pe stadionul din Stefan Cel Mare!

Gigi Multescu nu a mai apucat sa isi poarte celebrele paltoane ca antrenor al lui Dinamo , neprinzand nici macar toamna !


STATISTICA

BILANT "GIGI MULTESCU" DINAMO 2013/2014

2 victorii    2-0 cu Vaslui / 6-0 cu U Cluj
3 infrangeri 0-2 cu ACS Poli / 1-2 cu Steaua / 1-2 cu Pandurii
3 remize  0-0 cu Viitorul / 1-1 cu Corona / 1-1 cu Petrolul
9 puncte  / 1,01 puncte pe meci a adunat cel supranumit SMURD-ul , care se pare a ramas fara benzina!

0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com