3 februarie 2014

FOTO Presa din Romania ,corecta,impartiala si profesionista. Bucurie abjecta a moderatorilor prost.ro la golurile stelei pe facebook , remarca amara la reusitele dinamovistilor!


By on 2/03/2014 11:17:00 p.m.


Faptul ca trustul pro si in special sectia sport a acestora e un tomberon media si o abjectie nu mai mira pe nimeni , insa trist e ca aceasi libidinosi mai se simt si ofuscati si deranjati cand vezi doamne ,ei jurnalistii independenti nu sunt tratati cu respect sau nu isi primesc "caimacul" meritat. Mai sus aveti capturi de pe pagina de facebook al televiziunii sport.ro , unde moderatorii se bucura excesiv la golurile stelei in schimb reusitele dinamovistilor sunt relatate libidinos si sobru prin simplul anunt al scorului.

1 japkomentarii:

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com