15 februarie 2014

Partidă sinistră vineri seara in Ghencea! Concordia lui Chirilă s-a predat in fieful amicului Regheblat si a amnistiatului Stoica Mihai!


By on 2/15/2014 09:52:00 p.m.

Aşa cum anticipau oamenii din domeniu , Steaua a inceput anul competitional cu un simulacru de meci disputat in faţa Chiajnei.Deşi anunţa că vor muri pe teren , el şi elevii sai , "profesorul Chirilă" in fapt un prostobou şi vânzător de pantofi broscăreşti cum bine spune Boanchiş ,derbedeul cu ceafă lată si guşă de porc s-a făcut de râs vineri seara când echipa sa a fost practic anesteziată pe teren.

Nenorocirea cea mare e ca mai avem de suportat şi un "sequel" la parodia difuzată in prime time pe Digi ieri seară.Steaua jucând şi meciul retur cu Chiajna peste 1 săptamâna şi ceva ,prefaţat păna atunci cu incă o partidă de şemineu in faţa Universitatii Cluj , vechea casă a Anei Mariei Prodan.

Cum o nenorocire nu vine niciodată singură , după partidă, derbedeul internaţional şi proaspăt amnistiat practic dupa intrarea in vigoare a noului cod penal ,Stoica Mihai , a avut o ieşire delírium trémens ,spumegand şi cu ochii roşii precum o căţea turbată , a tunat la adresa rivalilor Astra şi Dinamo dar şi la adresa celor care il platesc să spună cretinitaţi si să-şi dea cu părerea despre un fotbal la care nu se pricepe.Părticica lui din fotbal unde se pricepe de minune sunt limbile,scandalul,tachinările şi jocurile de culise.

0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com