22 septembrie 2009

Arbitrul huligan !


By on 9/22/2009 02:06:00 p.m.

Si arbitrii pot fi adevarati huligani pe teren,ba chiar la rang mare, ne-a aratat-o zilele trecute el mai bun arbitru elvetian Massimo Busacca care a primit 3 etape de suspendare dupa ce le-a aratat "muia" suporterilor in timpul unui meci din cupa Elvetiei.

"Comisia de Arbitri a decis suspendarea lui Massimo Busacca pentru următoarele trei jocuri", a anunţat forul elveţian, adăugând că arbitrul le-a arătat degetul mijlociu "suporterilor care asistau la partida FC Baden - Young Boys Berna din primul tur al Cupei Elveţiei".

Suspendarea va intra în vigoare imediat. Ieri, cel mai bun arbitru elveţian şi-a cerut scuze public, spunând că regretă "gestul nesportiv".

Busacca a arbitrat ultima finală a Ligii Campionilor, disputată la Roma între Manchester United şi FC Barcelona, o semifinală la Euro 2008, Germania - Turcia, dar şi un derby Steaua - Dinamo, în 2005.

0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com