18 septembrie 2009

DERBlatY


By on 9/18/2009 09:50:00 p.m.


AVANCRONICA MECIULUI Ceahlaul - Gloria Bistrita facuta de specialistii in Japka!
Cand spui El Clasico sau Eternul Derby te poti gandii la Barcelona - Real,Liverpool - Manchester United,Inter-Milan sau Dinamo - Steaua,dar mai este un EL Clasico care nu este la fel de spectaculos pe teren precum cele amintite mai sus, un Derby care nu are rivalitate in teren precum cele amintite, dar are o istorie foarte bogata atunci cand vorbim despre Lordul si Pinalty.Cand spui Padureanu,Stefan,Ceahlaul,Bistrita spui blaturi,mizerie,jocuri de culise,amicale,puncte impartite.Cele doua echipe au un palmares egal in meciurile directe ,istoria ne arata ca in cazul in care Ceahlaul se afla in pericol primeste 3 puncte si viceversa, iar in caz de liniste in clasament cele doua echipe isi impart punctele facand un egal amical de cele mai multe ori meciurile s-au terminat 1-0,0-1 si 1-1.De 20 de ani acest meci este interzis la pariuri.
Legenda spune ca in vremurile bune pe cand Ceahlaul si Bistrita terminau in primele 6 locuri din clasament si evoluau in Intertoto , faceau impreuna cu mai greii federatiei lista cu clasamentul final si golgheterii campionatului cu mult inainte de terminarea sezonului.
Oare vor risca cei doi huseni ai Ligii I sa isi imparta cartile intre ei ? afla Sambata 19:00 pe gsptv.

0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com