15 noiembrie 2009

Razvan ,Nationala sa-ti traiasca ca e capu` la tara noastra !


By on 11/15/2009 01:40:00 p.m.


Romania a castigat amicalul cu Polonia cu 1-0 , gol inscris de Daniel Niculae . Niculae nu mai marcase la nationala de aproape 2 ani , ultima data inscriind in poarta Rusiei ,tot intr-un amical.
Te japka nu vrea sa va prezinte marea victorie a Nationalei noastre , astazi ne-am propus sa va prezentam in mici cadre si explicatii de ce Nationala Romaniei nu s-a calificat la World Cup 2010, de ce nu am mai prins un campionat mondial din 1998 incoa`, si va prezinta scurt si la obiect cateva dintre ingredientele esecului.

Va prezentam mai pe scurt cum o duce Daniel Niculae in Franta la Auxxere ,unde transferat in vara lui 2006 , de atunci si pana acum a reusit sa dea numai 15 goluri ,el fiind atacant si nicidecum fundas sau portar.
Vi se pare ca sunt subiectiv , pai ce ati spune daca Nemanja Vidic , fundasul central al Serbiei ar da 8 goluri in tot atatea meciuri cate a jucat Niculae ca atacant ?
Dar ce spuneti daca de exemplu Ionut Mazilu ar da 4 goluri in ultimii 2 ani , jucand si la echipe cu nume de aragaz?Dar daca renuntam la Mutu ,omul care a dat 30 de goluri pentru echipa nationala a Romaniei si 50 de goluri pentru Fiorentina in ultimii 2 ani , ce facem? aaaaa , Nu va faceti griji , "Noul Mutu" ,"Micul Hagi" ,"Maradona din Trivale" , "Dobrin x2" este aici .... Doamnelor si domnilor ... CRISTIANNN TANASEEEE .suna bine nu? Pai o suna bine , dar baiatul are 23 de ani si arata cam rau la statistici , hai sa vedem ce a facut pana acum.

Hmmm , nu se poate , 7 goluri din 2003 pana in 2009? micul Hagi? viitorul Maradona? Briliantul din Ghencea? Lasa ca va exploda odata cu toata echipa Stelei si va da pogoane de goluri.

V-am plictisit? Hai sa vedem ce face Ciprian Marica la Stuttgart ca nu o duce foarte bine.
Cam astea sunt statisticile in mare. Data viitoare va voi prezenta jucatori care au 5 selectii la nationala in 20 de ani de cariera, un Ionel Danciulescu golgeter 2 ani la rand in Liga 1 , cu 187 de goluri in Liga I la Dinamo si Steaua si multi alti jucatori care desi au confirmat in campionatul intern si chiar si in competitiile intercluburi nu au pupat nationala .

0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com