6 noiembrie 2009

Ce bine jucam! :D


By on 11/06/2009 02:33:00 p.m.


Echipele romanesti au continuat traditia in cupele europene si s-au facut de ras joi seara in grupele Europa League.Cand vor intelege si acesti patroni,antrenori si fotbalisti Made in Romania ca nu se mai poate in halul asta, cu blaturi,scandaluri si nenorociri in campionat pentru a ajunge in cupele europene sa ne faca de ras.Necazul trece repede caci astazi avem etapa si circul o sa fie suprem , Brasov - Urziceni, Dinamo-Rapid,arbitraje ,teorii ale conspiratiei,blaturi,Dinu Gheorghe,Stoicita Lippi,Borcea,Mitica,Zarul de marti,Avram,electoral,Basescu,luft toate fac parte din "Minunata lume a lui Mitica" mai nou supranumita Liga 1 Gamebookers.
Dinamo - Galatasaray 0-3 (O noua GAL(e)ATA de goluri)
Anderlecht - Timisoara 3-1
(Cofetarie Belgiana egal trufandale pentru Jabba)
Fenerbahce - Steaua 3-1
(LIPPItorile lui Gigi)
CFR Cluj - Sparta Praga 2-3
(Sunca de Praga feliata,ambalata si la oameni datã)
BILANT:
0 puncte , 4 goluri marcate ,12 primite!

3 japkomentarii:

  1. Toate o apa si-un pamant despre ele cant.... nu meritam nici macar sa punem piciorul in Europa. Locul nostru este aici, in liga lu mitica si mititelu. In lume de vis a lui Ionut Lupescu si Nasu Sandu. Ne meritam soarta, pentru ca in primul rand suntem un neam de idioti.

    RăspundețiȘtergere
  2. Noroc ca Urziceni mai spala din Rusinea noastra ;;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Offtopic : Schimba te rog URL-ul catre blogul meu , din www.profan.ro in www.crevetel.info ! Multumesc

    RăspundețiȘtergere

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com