3 noiembrie 2009

Steaua cedeaza din competitii si altora mai saraci !


By on 11/03/2009 01:33:00 p.m.


Stoichita renunta la Europa League: "Obiectivul nostru e titlul!"

Stoichita este de parere ca Steaua e o echipa de Champions League iar Europa League e o competitie fara interes pentru clubul dintre cimitire.Cu 2 puncte agonisite in 3 meciuri ,Stoichita pune batista pe tambal si spune ca il intereseaza doar titlul , si nu va mai forta pe pista Europa League .Acestea fiind spuse la inceputul sezonului Gigi Becali anunta ca obiectivele Stelei sunt castigarea trofeului Europa League,campionatul,cupa si Supercupa Europei , cu renuntarea la Europa League ,Steaua le da cale libera spre trofeu altor echipe mai modeste care se lupta pentru finala ca Benfica,AS Roma,Ajax,Galatasaray,Valencia,Bremen sau Sahtior. Asadar Steaua a reinceput sa fie o forta in lume si incepe prin a ceda din competitiile pe care le crede a fii prea slabe pentru un club de talia Stelei.

"Europa League e o competiţie frumoasă şi spectaculoasă, dar din punct de vedere economic nu e cea mai bună alegere pentru o echipă din România. Sunt cheltuieli mari. Încercăm să facem tot ce putem, dar campionatul rămâne pe primul plan. Pentru mine titlul înseamnă accederea în Liga Campionilor, ceea ce înseamnă bani buni, din care trăieşti două sezoane.

0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com