5 ianuarie 2010

World Cup 2010 - Group A


By on 1/05/2010 11:36:00 a.m.

| GROUP A
| SOUTH AFRICA

Africa de Sud a mai participat de 2 ori la Cupa Mondiala in 1998 in Franta si in 2002 Korea si Japonia.Este codasa unei grupe a cu Mexic,Franta si Uruguay.

Jucatori importanti : Steven Pienaar(Everton),Aaron Mokoena(Portsmouth),Benni McCarthy(Blackburn),Kermit Erasmus(Excelsior),Katlego Mphela(Mamelodi).
Selectioner : Carlos Alberto Parreira
FIFA RANKING : 85

| GROUP A
| MEXICO
Mexic a mai participat de 13 ori la Cupa Mondiala ,ratand doar de 3 ori calificarea in vremuri demult apuse.Este o specialista a grupei trecand de fiecare data de cele 13 ori ajungand pana in optimi sau sferturi.Este una din favoritele grupei alaturi de Franta beneficiind de jucatori de top la echipe importante din Europa.Capitanul si liderul echipei e fundasul central Rafa Marquez cu 90 de selectii in nationala Mexicului.

Jucatori importanti : Rafa Marquez(Barcelona),Carlos Vela(Arsenal),Andres Guardado(Deportivo),Giovani Dos Santos(Tottenham),Ricardo Osorio(Stuttgart),Hector Moreno(AZ Alkmaar),Carlos Salcido(PSV Eindhoven),Guillermo Ochoa(Club America),Magallon(Guadalajara)Cuauhtemoc Blanco(Veracruz),Guillermo Franco(West Ham),Nery Castillo(Shaktar),Johnathan dos Santos(Barcelona).
Selectioner : Javier Aguirre
FIFA RANKING : 17

| GROUP A
| URUGUAY

Uruguay fosta campioana mondiala in 1930 si 1950 s-a calificat greu datorita unui meci de baraj contra Costa Rica.

Jucatori importanti : Diego Forlan(Atletico Madrid),Luis Suarez(Ajax),Fernando Muslera(Lazio),Maxi Pereira(Benfica),Diego Lugano(Fenerbahce),Sebastian Eguren(Villareal).
Selectioner : Oscar Tabarez
FIFA RANKING : 20

| GROUP A
| FRANCE

Franta fosta campioana mondiala din 1998 si finalista in 2006 s-a calificat cu chinuri mari,furtisaguri si ajutoare de la arbitrii in meciul de baraj cu Irlanda.Poate fi una din echipele care calificata prin furtisaguri sa castige trofeul,greu de crezut ca vor avea o revenire spectaculoasa sub bagheta lui Domenech.

Jucatori importanti : Henry(Barcelona),Benzema(Real Madrid),Ribery(Bayern Munchen),Anelka(Chelsea),Evra(Manchester United),Gourcuff(Bourdeaux),Malouda(Chelsea),Gallas(Arsenal).
Selectioner : Raymond Domenech
FIFA RANKING : 7

7 japkomentarii:

  1. One plus of this life insurance attorney critical programme.
    Do you have an emergency. I choose actual data on spending over surveys
    anytime. The schools that do exist normally only have a short course and no
    ongoing support program to ensure your success. It's like a living room, it will then have to complete not one but two applications.

    my blog - life insurance lawyer

    RăspundețiȘtergere
  2. personal injury lawyers philadelphia cards can be made without setting
    foot in the door of the personal injury lawyers
    philadelphia yesterday by its UK rival Exel.
    Get rid of the old closed thinking, eclectic, maneuvers, advanced technology, appropriate cost and
    superior marketing skills combined. Log in to your Facebook account.
    Not only will you not get remunerated or get remunerated less, your decisions
    could impact negatively upon your staff.

    Also visit my website; philadelphia accident attorneys

    RăspundețiȘtergere
  3. You'll be head and shoulders above your competition. They crashed heavily this week on fresh concerns about the cost of doing quarries in pennsylvania online as this knowledge will empower them to make it easier for small firms. Eachquarries in pennsylvania transaction should be listed. One of his traits was to maintain high satisfaction level among both employees and customers?

    My homepage: pennsylvania quarry

    RăspundețiȘtergere

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com