3 iunie 2010

Tamas : "Ii dau in judecata pe Banciu si pe Mironica"


By on 6/03/2010 12:32:00 a.m.

foto : cancan

De abia aparuta pe "sticla" emisiunea "Pe Bune" cu Radu Banciu celebrul prezentator al emisiunii "11 metrii" de la SPTFM si Mihai Mironica omul batjocorit cu cotoare de pere de catre excentricul latifundiar din Pipera Jijel Becali ,este deja contestata de catre jucatorii care se simt lezati.Mai precis Gabi Tamas care ii va actiona in judecata pe cei doi prezentatori pentru aparitia numelui sau pe o sticla de whisky care face parte din decorul studioului noii emisiuni.

"Este inadmisibil unde s-a ajuns. Nu se poate ca un om sa fie batjocorit in felul asta! Au fost Banciu si Mironica undeva vreodata cu mine, ca sa vada daca si cat beau? Ii voi da in judecata pe amandoi pentru calomnie!"a declarat Gabi Tamas pentru un ziar !

2 japkomentarii:

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com