21 iunie 2010

World Cup 2010 : Grupa F si G


By on 6/21/2010 11:16:00 a.m.


Italia - Noua Zeelanda 1-1
Italia s-a facut de ras cu amatorii din Noua Zeelanda.Italienii au aratat un joc batranesc,lent si lipsit de inspiratie dar au egalat cu un penalty controversat.Si golul amatorilor din Noua Zeelanda a fost suspect de offside dar in final un rezultat meritat pentru pescarii care meritau chiar victoria la o ratare uriasa in ultimile 10 minute.Italienii s-au facut remarcati prin bara lui Montolivo ajutat de traiectoria ciudata a lui Jabulani.

Brazilia - Coasta de Fildes 3-1
Brazilienii au dat de pamant cu echipa elefantilor prin.Luis Fabiano a marcat o dubla ajutat de pasele lui Kaka intr-o forma mare dar si de arbitru la golul al 2 lea cand a facut doua henturi consecutive la preluarea mingii.Drogba a inscris golul de onoare al elefantilor.

astazi se joaca :
Portugalia - Korea de Nord 14:30
Chile - Elvetia 17:00
Spania - Honduras 21:30

Incepand de maine incepe faza a 3 a a grupelor unde toate meciurile se vor disputa la aceasi ora.Surprinzator amatorii de la Televiziunea Romana au ales sa dea meciul Franta-Africa de Sud in dauna unui Mexic-Uruguay pe care il vom vedea inregistrat dupa 12 noaptea.

8 japkomentarii:

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com