22 octombrie 2010

MM Stoica il spulbera pe Sorin Cartzu facandu-l albie de porci!


By on 10/22/2010 12:40:00 p.m.


MM Stoica ,colaboratorul Digisport la grasanovici show si fotbal european featuring veveritza , a dat de pamant cu antrenorul lui CFR Cluj Sorin Cartu!Sorin Cartu spunea acum 2 saptamani intr-o conferinta ironic ca daca o sa aibe si ei bulanul altora sa isi dea adversarii 4 autogoluri se va califica si cfr cluj mai departe!MM Stoica pe atunci manager general la Unirea Urziceni cea care a beneficiat de 4 autogoluri cu Glasgow si Sevilla ,s-a simtit ofensat si a improscat cu mizerie in olteanul care a inventat autobaza in fotbalul romanesc!\

"Dumnezeu i-a dat lui Cartu doua autogoluri si jumatate! Cartu a aparut la 55 de ani in fotbalul mare si ne ia la misto pe toti! Cand bati campii, uite ce patesti! Iata cum i-au venit autogolurile pe tava! Bietul Cartu cred ca are patru retrogradari la activ! Si un campionat luat cand toata lumea plecase afara! A luat un campionat si i-a scos Apollon in Cupa Campionilor. Vasluiul i-a dat cu terenul in cap langa Colinele Tutovei, iar acum i-a venit si factura pe Allianz Arena.

Cand vrei sa arunci cu noroi in performantele unei echipe superbe, asta ti se intampla! Corect, am castigat cu autogoluri, dar impotriva cui? Cartu stie vreodata ce inseamna Kanoute, Luis Fabiano, Perrotti sau Capel? L-a pedepsit Dumnezeu, asa se intampla la fotbal. Cand vorbesti, iti vine in cap maciuca", a spus MM Stoica la Digi Sport.

"Cartu mai are o luna si jumatate si isi ia vacanta iar! Bine ca pe Cluj nu poate sa ii retrogradeze ca, in rest, i-a rezolvat si pe Mioveni, si pe Pandurii de vreo doua ori...", a adaugat MM Stoica.

0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com