14 octombrie 2010

Sorana Cirstea spulberata de Ana Ivanovic! 6-2 ,6-0 !!


By on 10/14/2010 12:01:00 a.m.


Ajunsa pe tabloul principal de la Linz din postura de pierzatoare norocoasa in calificari, Sorana Cirstea nu a emis nicio pretentie in fata fostei lidere mondiale Ana Ivanovic, in fata careia nu a reusit sa castige mai mult de doua game-uri.
La capatul unui meci fara istoric si care a curs practic intr-o singura directie, Ivanovic s-a impus cu un aspru 6-2, 6-0.

Asadar cea vazuta acum 2 ani ca viitorul tenisului romanesc isi continua declinul si probabil vazuta cu sacii in carutza se multumeste decat cu participarea la diverse turnee chiar daca nu este in stare sa invinga nici macar un porc mort sau macar pe CTP-ul care am aflat zilele astea ca adora sa joace tenis.Pestele de la cap se impute si Romania reala pare sa fie din pacate cea vazuta de catre nepriceputul selectioner cu gel si cercel Razvan Lucescu si nu cea vazuta de "Regele Hagi" care afirma ca romanii au talent ,suntem campioni si putem mai mult.

0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com