2 noiembrie 2010

Pe principiul "tot ce e bun tre` sa dispara" , TVR baga in cosciug emisiunea Replay!


By on 11/02/2010 11:27:00 a.m.


Emisiunea Replay condusa de Marian Olaianos si Marius Mitran care ne reamintea cum era odata fotbalul in Romania, fostele glorii,marile performante si momentele cheie din fotbalul romanesc este pe cale de a ajunge in analele televiziunii romane.Dupa ce au mutat emisiunea de la ora 23:00 la 00:12 si nu s-a mai transmis live ci doar inregistrata, mai nou de 2 saptamani pe TVR2 vedem doar reluari din emisiune cea ce arata ca usor usor emisiunea se stinge.Oare tvr-ul pur si simplu nu gaseste 2 ore decente in cele 7 zile ale sapamanii sa transmita emisiunea Replay?Au mai mare prioritate tolomacul de pe 2,serialele chinezesti sau orele de muzica unde isi stoarce balele Horia Moculescu?Sau se pregateste un nou "acces din rect" cu asistente pe post de sifonier sa isi arate tatzele si "subiecte de veceu"?!?.
Pe principiul "tot ce e bun tre sa dispara" tvr-ul o comite ,culmea chiar cand aparuse si ceva performant in fieful comunistilor.Reamintim emisunea Replay a fost nominalizata ca fiind cea mai buna emisiune de sport din Romania la "Premiile Ioan Chirila 2010"!

1 japkomentarii:

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com