28 februarie 2011

Dodel aruncat intr-un nou scandal!Acuzat ca a luat aspirina!


By on 2/28/2011 07:41:00 p.m.

Revista "Ce?" (o revista de veceu in genul click,cancan si alte borhoturi) sustine ca Dodel al Stelei a incercat sa cumpere droguri dar a fost pacalit,primind in schimb aspirina presata.

”Ne-am întâlnit cu Tanase printr-o cunostiinta. I-am dat praful si-au plecat, n-am mai stat la discutii”, a povestit dealerul de aspirina pentru revista Ce?.

“Nu este adevarat absolut nimic din ce scrie in acea revista. Am fost selectat la nu mai putin de trei controale anti doping la meciurile din cupele europene, si la mai multe asemenea controale la partidele din Liga 1, iar rezultatul a fost de fiecare data negativ. Ma gandesc foarte serios sa dau in judecata publicatia respectiva”, a spus Tanase pentru site-ul Stelei.

0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com