11 februarie 2011

Dupa Mache-Lache,un nou scandal sexual a erupt in Ghencea!Brandan acuzat de viol de baragladina Popescu,MM stoica ataca cu sapunul!


By on 2/11/2011 02:52:00 p.m.


Un nou scandal a izbucnit la clubul central al armatei!Baragladina care se lauda ca a fost strapunsa si slobozita de marea majoritate a fotbalistilor din Liga lui Mitica si care are chiar un top si un "dream team" alcatuit cu cei care "au sarpe" ,a aruncat un nou nume in plasa!Este vorba de argentinianul echipei de langa statia de tramvai 41 ,Pablo Brandan!Femeia usoara pretinde ca machoul sud american a cashunat pe ea si a fost la un pas sa o violeze.

Auzind acestea din gura celei mai parjolite femei din fotbalul romanesc ,managerul cu apelativ feminin Meme Stoica a pornit o adevarata avalansa contra femeii terminator!Acesta acuzand-o pe tarfulita ca e inamicul sapunului si ca ii este frica de ea precum copiilor de skaraosky!

"Să terminăm odată cu aceste accidente genetice, gen Ioana Popescu. Păi dementa asta şi-ar fi dat salariul pe şase luni să ajungă la Pablo Brandan. Am înţeles că ea duşmăneşte şi săpunul, este o mincinoasă creatura asta", a reacţionat MeMe Stoica într-o emisiune televizată.

Evident otreapa nu s-a lasat mai prejos decat domnul manager si l-a acuzat pe cel din urma ca se holba la tatele ei pe cand era la piscina la Borcea in 2005!

"Când se holba la mine la piscina lui Borcea în 2005 şi când ciocăneam şampanie la Bamboo la party cu Urziceniul nu mai eram certată cu săpunul!

Logic, înţeleg că îşi apără echipa, şi eu aş face la fel în locul lui Meme, dar să mai lase fitzele şi să nu dea vina pe fete când toată lumea ştie ce fac fotbaliştii noaptea! Mai multe nu zic că poate face criză de inimă şi nu vreau să las Steaua fără manager taman acu"
, explică Ioana Popescu

Cum stim cu totii care este caracterul perversului din Ghencea ,nu putem spune ca fata exagereaza ,nu demult managerul isi spala limba in gura altei dudui intr-un club cocalaresc din minunata capitala a Romaniei!
Posibil ca managerul din Ghencea sa fi fost chiar indignat de refuzul "domnisoarei" Popescu si de aici si acest atac virulent asupra "solistei"!
Ii sugeram Ioanei sa incerce cat mai repede cu putinta sa ii administreze un calmant la pat obligatoriu maestrului Stoica pentru indepartarea migrenei,frustrarilor si poate chiar incercarea unei revigorari (sau revergorari nu-i asa ?) a intregii echipe din Ghencea pentru returul campionatului care se anunta unul de foc!

0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com