8 octombrie 2011

"Bielorâşii!!!" Deşi se spera la o minune din partea Luxemburgului,românii nu au fost in stare sa invinga copii Belarusului!


By on 10/08/2011 12:58:00 a.m.

Deşi se spera la o minune din partea amatorilor si bucatarilor din Luxemburg,românii nu au fost în stare să îşi câştige meciul de pe teren propriu impotriva copiilor din Belarus!

Faptul că naţionala de fotbal a României nu se mai califică la o Cupa Mondiala din 1998 si la un turneu European din 2008 ,nu mai reprezintă o noutate.Practic fiecare campanie de calificari inceputa este dusa in carca cu greu de rudimentara nationala româna.La fiecare 2 ani suntem obisnuiti si asteptam cu normalitate finalul fiecarei campanii de calificare pentru ca superbii fotbalişti români sa ne spună celebrele cuvinte de lemn "mai avem de munca,ne calificam in viitoarea campanie".

In ţară nu se mai simte acea dezamagire care umplea casele românilor dupa dubla cu Slovenia  sau meciul cu Danemarca.Românii au inceput sa se dezobişnuiasca de victorii si calificari când vine vorba de echipa nationala.Urmeaza inca un turneu final logic fară mamaligile lui Piţurcă,căci fotbalisti precum Dodel,Printul,Morţii,Cociş sau Pantelimonul Petrece  nu merita nici macar sa asiste la un meci din cadrul unui turneu european final.Printului ii este mai usor sa dribleze printre mamaligile din Liga I si sa inscrie in plasa Biancăi,Pantilimon a plecat la Manchester pentru a pune in ordine ghetele si echipamentul fotbalistilor profesionisti in vestiar,Cociş joaca undeva printre obuze,Dodel este un netot nepereche iar cu Moţi mereu ai emoţii! Vestiţii Tamas,Mutu si Neagoe joaca zilnic Coniac Canoe!

0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com