13 octombrie 2011

VIDEO Atacul suburban al unui gunoi penal asupra lui Cornel Dinu ,o legenda a fotbalului romanesc!


By on 10/13/2011 02:25:00 p.m.

In lipsa de fotbal si rezultate,sportul romanesc,dar mai ales fotbalul,lanseaza de cativa ani interlopi si infractori pe banda rulanta prin televiziunile de sport.

Una din principalele latrine unde acesti derbedei refuleaza,este televiziunea detinuta de Dan Voiculescu, GSPTV care le ofera spatiul emisiunilor clanului Becali si altor infractori care au distrus fotbalul romanesc.Mai nou aflata si in litigiu cu RCS&RDS,televiziunea veceu care improasca cu mizerie de dimineata pana seara oameni cu stima care au facut ceva pentru sportul romanesc,se autointituleaza televiziune publica si cere sa fie bagata cu japca in grila de programe a fiecarui operator de cablu.Nu-i asa, asemenea bogatii merita traite si vazute de toata tara nu doar de abonatii unei singure retele de cablu.

Ultima isprava a latrinei din Baneasa,a fost consfintita aseara,cand dupa un discurs onorabil al lui Cornel Dinu care indica problemele evidente ale selectionatei lui Victor Piturca,golanul cu chip de boschetar,albanezul care a distrus din temelii fotbalul romanesc si chiar jucatori  de care s-a folosit precum niste halci de carne,Ioan Becali intitulat Giovani,a intervenit virulent in emisiune,facandu-l albie de porci pe Cornel Dinu."Derbedeu,Jeg,Nenorocit",sunt doar cateva din cuvintele slobozite de un om care intr-o tara civilizata ar fi infundat puscaria de mult si el si tot neamul sau de samsari si galetari.

"Cand vad atata perversitate, normal ca sun la televiziune! De unde vorbea? Dintr-un bar, de la spitalul de urgenta? M-a atacat si nevasta-sa, care e bolnava, m-a atacat si el... Ba, dar cat sa-l mai suport pe derbedeul asta? E un jeg de om! Fara caracter!", a spus Giovani Becali

0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com