21 octombrie 2011

Echipele romanestii, gunoaie in cupele europene!Steaua aruncata la tomberon de israelieni,Vaslui batuta logic,Rapid penibila si ea!golaveraj 8-0 !


By on 10/21/2011 12:20:00 a.m.

Echipele romanesti au continuat maratonul penibilului in cupele europene,dupa ce marti seara ,Otelul a pierdut penibil prin doua penaltyuri contra lui Manchester United si a adunat 0 (zero) puncte in zestrea moldoveneasca in 3 partide de Champions League.(Otelul 0-2 Man Utd)

Joi seara, dezastrul a continuat cu o echipa mizerabila de mortaciuni numita 5teaua care a luat o caruta de goluri de la Maccabi Haifa.Demagogul si derbedeul Urs Belciug se pare ca a spurcat apa Iordanului dupa ce acesta anunta mandru pe toate televiziunile-veceu ca a facut baie la propriu in Iordan.Ce nu stia pacatosul pamantului ,ca Satana nu poate castiga niciodata pe teren sfant in Israel, astfel victoria "Maimutelor verzi" a fost una logica. (Maccabi 5-0 Steaua)

Vasluiul s-a inclinat si el in fata lui Sporting Lisabona iar Rapidul lui Razvan Lucescu a pierdut si el penibil in fata polonezilor de la Legia Varsovia.(Sporting 2-0 Vaslui) (Rapid 0-1 Legia)

Astfel echipele romanesti au adunat zero puncte in 4 partide,nu au marcat nici macar un amarat de gol si au primit 10 goluri!

De adaugat este faptul ca fotbalul romanesc este intr-o cadere libera,singura filosofie de joc a echipelor care ne reprezinta in europa sau a echipei nationale ,este "sa nu ne facem de ras" sau "jocul la alibi".De ceva vreme vedem cum diverse echipe anonime pe care echipele noastre le intalnesc in competitiile europene practica un fotbal cu pase din prima, posesie si cat mai multa fantezie, in schimb echipele noastre se rezuma doar la alergat,faultat,bubuieli,stat pe jos si simulari jalnice iar jocul si chiar rezultatele bune care vin mai rar sunt doar rodul intamplarii.

0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com