25 aprilie 2012

Catenaccio, noi am ucis Tiki-Taka !


By on 4/25/2012 02:08:00 p.m.

Sorin Cartu s-a simti aseara antrenor de finala Champions League
Cum spune si titlul,autobaza,rabdare,sacrificiul si nebunia celor de la Chelsea au invins frumusetea,calitatea,stralucirea si spectacolul celor de la Barcelona.Repetand aceasi partitura din tur cand au invins Barcelona pe Stamford Bridge, carausii lui Di Matteo ,un interimar de sacrificiu dupa demiterea celor 15 milioane de euro cu nume de Villas-Boas ,au rezistat eroic aparandu-se pe 3 linii mai ceva ca la handbal,predand mingea adversarilor si omorand inca de la 25 de metri incercarile de intrare in careu a adversarilor care parca vroiau sa intre cu mingea in poarta.Un sut a reusit de la distanta "
minunea" lui Pep si acela anemic prin minutul 88.Nici macar rosul discutabil a lui Terry sau penalty-ul mincinos dat la Fabregas nu au putut intoarce soarta calificarii.Messi rateaza , Platini isi pune mainile in cap dar linistea aratata de Barcelona care era in stare sa isi puna gaj toti suporterii la amanet ca se vor califica continua.Totul fiind naruit in minutul 90 cand Fernando Torres inroseste ecranele televiziunilor de stirilor cu un Breaking News greu de imaginat , nu ca s-a calificat Chelsea ci ca a marcat Fernando Torres!

Mai ramane sa ii vedem marcand pe Heskey si Caroll si putem muri fericiti!

  Un lucru este sigur , Helenio Herrera ar fi fost mandru de Di Matteo pentru linistea si rabdarea avuta de echipa din Londra in fata ofensivei Barcelonei.

 Sorin Cartu si acum isi musca mainile , caci si el a contribuit in istoria fotbalului la ceea ce a aratat Chelsea aseara.El "parca autobuzul" in fata portii , el impunea un "tempo" de joc de adormeau si pasarile in copaci ,el castiga cand nu te asteptai cu un gol "negol" marcat cand te pisai! Cartzu`s Style !

0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com