13 aprilie 2012

Coverciano vs CoveRICIUano !


By on 4/13/2012 04:25:00 p.m.

Dupa 20 si ceva de etape,"liderii" campionatului CFR Cluj si Dinamo au decis ca dupa cele 24 de etape in care si-au impartit locul 1 si locul 2 , sa isi schimbe si antrenorii. La CFR a revenit Andone care in 2008 a plecat cu un sut in cur si doua palme peste ceafa dupa ce a cucerit titlul cu blaturi si jocuri de culise alaturi de Arpy si Mury.Acesta a salivat la meciurile care ii sunt interzise de o viata , cele din Champions League unde echipa antrenata de el a jucat iar el a fost nevoit sa isi vada visul la televizor.

La Dinamo a revenit Bonetti, dupa debarcarea lui Ciubotariu.Si el dat afara acum ceva ani pentru comportamentul lui,pentru ca nu a ascultat de impresari,de samsari sau de patroni cocalari.Am facut si rima.

Primul sau meci a fost chiar ieri din postura de "principal" , o infrangere dar care o califica pe Dinamo in finala cupei Romaniei. Nu a fost o partida de vis realizata de Dinamo, nici mare diferenta fata de "rusinile" din ultimile 6 etape ,dar cateva elemente vitale au fost vazute inca din start.Acesta a inceput primul 11 cu un 4-1-4-1,a continuat cu un 4-2-3-1 si  4-4-2.A avut "tupeul" sa nu inceapa cu Danciulescu,a facut schimbare la schimbare (Tucudean-Luchin) si i-a iesit.Schimbarile au venit foarte repede (la pauza si minutul 64),fata de predecesorul sau care termina meciurile si cu doua schimbari neefectuate sau cu schimbari in minutul 95,Bonetti a aratat a antrenor.Reactie continua de pe banca de rezerve atat a lui cat si a lui Birindelli.Asa arata niste antrenori scoliti la Coverciano.

Ciubotariu a facut insa ce fac toti antrenorii scoliti la CoveRICIUano.A intrat in direct dupa meci la televizor unde s-a plans de tratament si s-a laudat de calificarea obtinuta din sufragerie.Acesta nu i-a uitat nici pe actionari , "Nu mi-au transferat ce le-am cerut" si "Am cerut sa nu fie vandut Diabate" , spunea aseara marele antrenor Ciubotariu,dar care a uitat sa ne spuna de ce a tacut aproape un an , si se lauda cu lotul excelent,nu cumva baga mizeria sub pres doar de dragul sa ramana cat mai mult antrenor la Dinamo cu orice pret?

De ce toti antrenorii romani nu au coloana vertebrala si bunul simt sa recunoasca si sa spuna aceste fapte cand sunt in posturile respective?De ce trebuie sa se ajunga la taiere in carne vie si demiteri ca acestia sa arate pisica si sa scuipe cu soparle?Cand profesorul lor este unul aproape zero ca antrenor , elevii nu pot lua decat singurele lucruri bune ale profesorului , defectele!

Domnule Riciu , antrenati ca Riciu !

0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com