6 aprilie 2012

Vezi aici de ce sport.ro = wc plin cu cacat ! Articole mincinoase si inventate de amatori pentru a face trafic!


By on 4/06/2012 02:38:00 p.m.


Ca de obicei cum am mai prezentat acum ceva luni pe siteul nostru, sport.ro si prosport.ro sunt in stare sa faca orice pentru a atrage prostii pe siteurile lor ,de la inventia unor articole,declaratii pana la transferuri imaginare,poze trucate si exces de steaua si gigi becali.
Ultima mizerie lansata de sport.ro e o stire mincinoasa care anunta ca un bijnitar roman tigan a cumparat 1000 de bilete la meciul Real Madrid vs Barcelona (din mai!), dupa cateva ore cand s-a aflat ca omul nu era roman, au schimbat si au scris ca e vorba de un bijnitar spaniol.Insa minciuna este si mai groasa. Individul din imagine fiind un mexican pe numele sau Cesar Celaya Santillan care vinde bilete la derby-ul de duminica dintre Chivas si America.Mexicanul a platit 250 de pesos pe fiecare bilet si acum cere 650 pe unul.

Oare cat mai continua intoxicarea acestei pubele media numita sportro, singurul post de sport fara sport din Romania?!?!

vezi aici articolul care mai arata alte minciuni ale celor de la sportro

1 japkomentarii:

  1. la cat s-ar ridica cheltuielile anuale cu o echipa de fotbal, din Liga a III-a, a IV-a sau a V-a, din judetul Iasi. articole sportive

    RăspundețiȘtergere

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com