20 decembrie 2011

Vezi cum se face jurnalism la prosport si sportro !


By on 12/20/2011 01:15:00 p.m.

Disperati dupa bani,reclame,rating si cat mai multe accesari, unele ziare/televiziuni uita de informatii si fac orice ca omul sa acceseze o pagina care le-ar putea aduce bani si trafic respectivilor jurnalisti.Mai nou sunt unele siteuri de pe care nu aflii nici macar o stire daca nu accesezi la randul tau acea pagina care ii aduce accesari respectivului jurnalist.Din disperare acestia recurg la stiri false,minciuni,intoxicari sau pur si simplu transforma titlul unei stiri in ghicitoare! Iata mai jos un exemplu de "cum sa nu faci presa" oriunde te-ai afla doar daca prestezi pentru spelunca si tabloide.

Din disperare ,de multe ori acestia recurg la poze cu fotbalisti mari din alte campionate asociind numele lui Becali sau Steaua cu echipe precum Manchester United,Barcelona,etc. (foto Ashley Young-Man Utd).


Tot din disperare si din frica ca vizitatorii nu vor mai accesa stirea,acestia blureaza respectivul jucator fiind de nerecunoscut.

Deseori redau si discutii care nu pot fi identificate decat accesand linkul care de multe ori iti tranteste in fata o reclama perversa care te opreste timp de cateva secunde pana a vedea respectiva stire.

Nici cand e vorba de politica sau de morti acestia nu uita lucrul cel mai de pret : BANUL! Citate care te ispitesc de multe ori sa accesezi stirea  ascund de fapt niste gogorite.


Stirile despre gigi becali si steaua sunt nelipsite in cantitati enorme,acestea ademenesc fanii stelei,cei mai numerosi cu diverse stiri mincinoase sau deja stiute de toti prin citate care parca anunta venirea lui Messi si Rooney la Steaua.

0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com