16 decembrie 2011

Stefan Hrusca promite ca le va canta stelistilor colinde in toiul verii pe Arena Nationala daca acestia vor castiga Europa League!


By on 12/16/2011 10:46:00 p.m.

Stefan Hrusca venit de curand in tara pentru cateva zile unde presteaza niste servicii leruite,a auzit si el de performanta stelistilor si le promite acestora ca daca vor ajunge in marea finala din luna mai a anului viitor de pe National Arena , "canadianul" le va canta colinde in toiul verii,cap de serie fiind chiar leru-i ler!
"Voi purta slapi,bermude,camasa hawaiana si ochelari de soare la interpretarea colindelor in luna mai a anului viitor daca stelistii vor reusii performanta sa castige Europa League"a spus Hrusca care profita an de an de perioada sarbatorilor de iarna pentru a veni si strange bani din care sa traiasca 11 luni pe an in Canada.


Hrusca a fost contactat si de UEFA pentru a compune noul imn al UEFA Champions League,cel vechi deja plictisind lumea, Michel Platini a decis ca Hrusca este omul potrivit pentru a compune un imn impecabil!

0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com