26 decembrie 2011

Sorici,toba si o oala de sarmale!


By on 12/26/2011 05:14:00 p.m.

Inventatorii fotbalului nu se dezmint si continua traditia de "boxing day" cu o noua etapa din Premier League.John Terry a decis sa fie titular in Fulham vs Chelsea in defensiva londonezilor in dauna unei portii de sarmale si niste felii de cozonac!
Berbatov a vrut si el sa joace titluar dupa ceva vreme in atacul "diavolilor" in meciul cu Wigan lasand deoparte soriciul,toba si carnatii picanti!
Alex Ferguson si compania nu au fost prea impresionati de Petre Grigoras si echipa baietilor de la Pandurii care au parjolit porcul de Ignat.

In aceste momente probabil Danciulescu,Tanase,Pancu si Sanmartean se infrupta din oala de sarmale cu miros de picioare si din carnatii care sfaraie pe gratar in timp ce isi misca trupurile pe o manea "pe sistem turbo"! Giani Kirita la aceasta ora probabil e imbibat in alcool si petrece cu prostituate cu gandul ca va mai fi reprimit la Dinamo in lotul "ranitilor"! Roman Abramovich este si el prezent la meciul lui Chelsea in timp ce "Mos Zgarcila Copos" petrece la Poiana "cumpatat"! La poarta la Gigi Becali sunt chemati colindatori homelessi gata sa-i faca reclama ciobanului!Acesta le imparte milogilor bani si urari de bine! In acelasi timp Nicolae Badea zis Te Leaga isi mai incearca metodele securiste in dorinta de a achizitiona niste jucatori "de pomana" la Dinamo!

In Anglia se inscrie ,Dempsey si Mata au inscris golurile remizei dintre Chelsea si Fulham in acelasi timp in est Catalin Munteanu mananca caltabos si toba facuta de "ma-sa"!Mihai Costea petrece cu femei usoare iar Mihai Stoica urmareste filme romanesti istorice!

0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com