16 decembrie 2011

Prostii satului : ultrasii analfabeti stelisti au gresit coregrafia facuta din banii ciobanului urs Gigi,presa aservita le-a luat apararea!


By on 12/16/2011 09:53:00 p.m.

Dupa ce au stat la cersit la palatul lui Gigi "ursul" Becali, ultrasii din galeria Stelei au crezut ca dau lovitura cu coregrafia la meciul cu Larnaka,insa asa dupa fapta si rasplata, cu bani de pomana facuta , coregrafia a rezultat 1e47 in loc de 1947.
Ziarele de casa ale echipei din Ghencea (mai nou National Arena) au incercat sa spele rusinea insinuand ca le-a trecut prin minte ultrasilor stelisti sa insinueze de fap 1e47 numarul celebrei bacterii E-coli.

In realitate insa a fost o greseala de porc a galeriei care a avut nevoie de 6300 de lei de la Gigi Becali pentru a face o gafa de amatori.

0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com