15 decembrie 2011

Rapid rusinea Romaniei in grupele Europa League!Rapid 3 puncte Poltava 2 puncte!


By on 12/15/2011 10:21:00 p.m.

"Distrugeti fotbalul! Vreti sa-i faceti campioni pe astia?! Astia sunt o rusine in Europa", a tunat Razvan Lucescu catre Sebastian Coltescu la pauza meciului Dinamo Rapid terminat 0-0.

Euforic dupa ce a reusit sa se califice in grupele Europa League dupa ce a eliminat o echipa cu nume de creatura din Star Wars,Razvan Lucescu a afirmat despre Dinamo ca e o rusine in Europa dupa eliminarea dinamovistilor de alta echipa obscura si penibila din Ukraina!Acesta insa nu avea sa stie ce il asteapta in grupele Europa League unde a batut un record penibil, 5 infrangeri consecutive din 6 meciuri!

rezultate Rapid in grupa Europa League

Hapoel 0-1 Rapid
Rapid 1-3 PSV
Rapid 0-1 Legia
Legia 3-1 Rapid
Rapid 1-3 Hapoel
PSV 2-1 Rapid

Echipa care a eliminat Dinamo in play-off-ul Europa League a obtinut rezultate asemanatoare intr-o grupa cel putin la fel de buna ca cea a rapidistilor.De mentinut ca Rapidul a obtinut 1 victorie in timp ce Poltava a obtinut 2 remize.

rezultate Vorskla Poltava in Europa League

Vorskla 1-2 Hannover
Standard 0-0 Vorskla
Vorskla 1-3 Standard
Vorskla 1-1 Kopenhaga
Kopenhaga 1-0 Vorskla
Hannover 3-1 Vorskla


0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com