21 decembrie 2011

Final penibil al turului de campionat!Vaslui 2-3 Rapid! Arbitraj de doi lei,coruptie,jucatori care au intors armele!


By on 12/21/2011 12:51:00 a.m.

Final trist in Liga I ,unde meciul dintre Vaslui si Rapid a fost umbrit de traditionalele deja greseli de arbitraj grosolane si impardonabile dar si de un nou caz de coruptie.Patronul moldovenilor Adrian Porumboiu sustine ca Constantin Zotta a "blatuit" cativa jucatori de la Vaslui inaintea partidei prin SMS-uri.Acesta sustine ca evolutiile celor contactati au fost pe "masura" SMS-urilor , excluzandu-l pe Milanov care "si-a dat viata pe teren" si incriminandu-i pe Zmeu si Pavlovici care au tradat!

Show la Grasanovici Show
Emisiunea slaninosului de la Digisport, Horia Grasanovici a atins cote maxime marti noapte cand Porumboiu a spus despre Zotta ca e un ticalos si a umblat la jucatorii Vasluiului.Porumboiu a cerut 3-0 la masa verde si reintoarcerea Rapidului la "ABBA".

Golanii!
Hizo si Pavlovici s-au injurat ca ultimii boschetari din Ferentari la eliminarea mijlocasului."Pula mea, fututz mortii matii" au fost injuraturile schimbate intre cei doi!
Zmeu a fost schimbat imediat dupa pauza fiind unul dintre tradatorii care au intors armele impotriva Vasluiului.

Antrenorul derbedeu
Razvan Lucescu a trait meciul precum "tiganii din peluze" ,strigand,injurand,protestand la fiecare decizie a arbitrilor si facand semne incitante tribunei vasluiene la golul victoriei adus de Grigore.

epilog
Spre finalul emisiunii lui Grasanovici, Mitica Dragomir a anuntat ca din retur ,arbitrii straini voi poposii in Liga I , lasand sa se inteleaga ca Ion Craciunescu va fi disponibilizat si trimis inapoi la Vochin!


0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com