8 decembrie 2011

Liga Blaturilor! Meciuri rusinoase in ultima etapa a grupelor din Champions League,Dinamo Zagreb a intors armele cu Lyon,Marseille blat ca pe vremea derbedeului de Bernard Tapie!Man City blat degeaba,Inter cadouri de mos nicolae pentru rusi!


By on 12/08/2011 02:20:00 p.m.

Ultima etapa a grupelor Uefa Champions League a semanat extraordinar de bine cu o etapa normala din Liga lui Mitica.Blaturile si meciurile aranjate au fost  acasa la ele in Liga lui Platini marti si miercuri seara ,unde ma multe echipe s-au dat la o parte pentru a ajuta echipele favorite la calificare.
IATA MAI JOS LISTA RUSINII :


Dortmund 2-3 Marseille   
Blaszczykowski *23 , Hummels *32  / Remy 45+4 ,Ayew 85,Valbuena 87

Prima intrata in hora hotiei a fost Marseille care dupa ce a fost condusa cu 2-0 la pauza a  revenit miraculos in finalul partidei castigand cu 2-3 prin golurile lui Ayew *min 85 si Valbuena *min 87.Cum a fost posibil? Borusia Dortmund avea nevoie de o victorie impotriva lui Marseille coroborata cu o infrangere a lui Olympiakos cu Arsenal.Cat timp scorul de la Pireu a fost avantajos pentru germani,acestia au condus cu 2-0 si au facut legea pe teren impotriva francezilor,cum vestile rele veneau de la Pireu in repriza a 2 a ,Arsenal fiind condusa cu 3-1 pe final de partida ,Borusia Dortmund a lasat bariera jos si a primit doua goluri in 2 minute pe finalul partidei pentru a ajuta Olympique Marseille sa se califice in dauna grecilor.

Dinamo Zagreb 1-7 Lyon 
Kovacic 40 / Gomis 45,48,52,70,Gonalons 47,Lisandro 64,Briand 75

Japka a continuat miercuri seara unde Ajax intalnea Real Madrid si Dinamo Zagreb pe Lyon. Olandezii erau practic calificati , orice rezultat ii avantaja chiar si in partida dintre Zagreb si Lyon ,doar o victorie la mai mult de 5 goluri diferenta a francezilor ar fi lasat Ajax-ul acasa.Ei bine Lyon a facut festival la Zagreb dupa ce a  fost condusa cu 1-0 la pauza de croati , lyonezii au dat 7 goluri intr-o repriza,3 dintre goluri fiind marcate de Gomis in doar 10 minute. Cum parca nu ar fi fost de ajuns, Ajax inscrie de 2 ori impotriva lui Real Madrid dar golurile ii sunt anulate eronat, cu acele doua goluri olandezii fiind calficati chiar si cu "allegria" celor de la Lyon, desigur probabil francezi s-ar fi conformat in cazul unor goluri olandeze impotriva celor de la Real Madrid si ar fi marcat chiar si 10 goluri pentru a-si asigura calificarea.


Man City 2-0 Bayern 
Silva 36,Y.Toure 52

Un alt "blateanu" nereusit de data aceasta a fost cel al lui Manchester City care a pulverizat un Bayern Munchen venit cu echipa a 3 a la Manchester pentru a face figuratie si a ajuta echipa "seicilor"!Planurile englezilor au fost date peste cap caci Napoli a castigat fara drept de apel meciul de care depindea impotriva celor de la Villareall si si-a asigurat calificarea in optimile Champions League chiar si cu blatul facut de Man City cu Bayern.

Internatzionale 1-2 CSKA Moscova
Cambiasso 51 / Doumbia 50,V.Berezutski 86

Un alt blat reusit a fost cel dintre Internatzionale si CSKA Moscova care s-a predat pe teren propriu pentru a ajuta formatia rusilor sa se califice in dauna turcilor de la Trabzon.Suparati ca turcii au batut in primul meci din grupe chiar la Milano,cei de la Inter deja calificati cu 1 etapa inainte de final ,au decis sa ajute moscovitii in dauna celor de la Trabzon.CSKA Moscova a obtinut un 2-1 "nesperat" pe Giuseppe Meazza si s-a calificat in optimi in dauna lui Trabzon cu doar 1 punct peste turci!

1 japkomentarii:

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com