13 decembrie 2011

Ce mai fac Badea si Savulescu? Mjilocas din liga a 3 a in probe, Giani Kirita vrea acasa!


By on 12/13/2011 03:35:00 p.m.

Cu buzunarele pline dupa transferul lui Torje si cu un lot valoric si numeric scazut, actionarii dinamovisti trec la ce s-au priceput cel mai bine de cand au "investit" in fotbal.Aduc jucatorii liberi,din ligile 3-4-5 fara prea mari pretentii.


Orice amator de fotbal stie ca un jucator de fotbal de nivel mediu nu ar comite niciodata o greseala sa vina in probe la un club din Romania fie el si Dinamo.

Ultima "achizitie" este un german de 25 de ani din Liga a 3 a ultima data jucator la Rot-Weiß Oberhausen  echipa din Liga a 3 a din Germania.
Acesta a mai dat probe in august 2011 la Leeds dar nu s-a ridicat la asteptarile englezilor,astfel Dennis Grote  isi incearca norocul in Liga lui Mitica, campionat unde Okunowo,Thwaite,Apoula,Saban,Carlos si alte puscarii de fotbalisti au mai pacalit conducatorii.


Dennis Grote poate juca fundas stanga cat si mijlocas stanga,are 25 de ani,este nascut in Kaiserslautern,si este campion european cu nationala Germaniei Under-21 in 2009 nejucand nici macar un meci la acel turneu final castigat de echipa sa nationala.


Ultimile zvonuri il dau ca venit si pe fosila de Giani Kirita.Fostul fundas/mijlocas dinamovist si-a reziliat contractul cu Bursaspor echipa la care a evoluat in 30 de partide timp de 4 sezoane,fiind mai mult rezerva si campion prin bodegile turcesti.In varsta de 34 de ani Kirita spera sa intregeasca armata de fosile din lotul lui Dinamo ,unde Danciulescu 35 de ani ,Dorel Stoica 33 de ani,Catalin Munteau 33,il asteapta pe  Giani cu bratele deschise.
Si revenirea lui Hristu Chiacu este o certitudine, acesta a fost dat afara de Ceahlaul dupa un imprumut la echipa lui Pinalty,aromanul nu a rupt gura targului ba mai mult a fost o veritabila zdreanta epileptica si se intoarce cu suturi in cur in Stefan cel Mare.

Un lucru este cert, cuplul de veverite Badea-Savulescu nu au de gand sa investeasca prea curand in echipa si tintesc castigarea campionatului dupa modelul Otelul ,cu jucatorii din ograda proprie si cu investitii si salarii minime,acestia dorind ca puna mana pe milioanele venite din Champions League cu orice pret.

"Vei plati pentru mizeria asta homosexualule"

sursa : ultrastei.ro
Mai multe grupari dinamoviste il ameninta de Dragos Savulescu pe diverse siteuri cu dezvaluiri si incidente ce ar putea avea urmari grave pentru cel poreclit "homosexual nenorocit" chiar pe unul dinte siteuri.Acestia mai subliniaza ca Savulescu o sa plateasca pentru lipsa galeriei dinamoviste in derby-ul cu Steaua si este acuzat ca a umplut stadionul cu muncitori de la firmele sale si a le lui Badea si a adus lumea cu autocarele din toata tara pentru a avea un stadion plin de oameni care sa nu conteste conducerea asa cum o fac de fiecare data adevaratii suporteri dinamovisti.

0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com