16 decembrie 2011

Sir Alex Ferguson fericit ca a scapat de Steaua la tragerea la sorti: "E peste Barcelona,era singura de care imi era frica,Ajax nu imi spune nimic in fotbal!"


By on 12/16/2011 07:10:00 p.m.

Fericit dupa ce Manchester United a evitat Steaua la tragerea la sorti pentru primavara Europa League,legendarul antrenor scotian Sir Alex Ferguson a sarit in sus de fericire cand a aflat ca echipa sa va intalnii in faza urmatoare pe Ajax Amsterdam.
"Suntem norocosi si fericiti,ne temeam de Steaua Bucuresti ,probabil cea mai valoroasa echipa din competitie,restul erau adversari accesibili, Ajax nu imi spune nimic in fotbalul european!" a spus scotianul care a mai adaugat ca "Il vreau pe Bicfalvi pentru inlocuirea lui Scholes si pe Rusescu sa faca cuplu cu Rooney" a spus Sir Alex Ferguson.

Acesta agreeaza si un schimb de jucatori intre Man United si Steaua : "Un schimb Bicfalvi - Nani ar fi posibil, vedem in ianuarie!"

Contactat de catre echipa Te Japka,patronul Stelei ,Gigi Becali poreclit si Ursul Belciug a tunat : "Ce Nani ? somn? pai se compara papagalu ala de Nani cu Bicfalvi? Ferguson sa-si vada de treaba lui de bagabont ca daca vreau cumpar toata echipa lui Manchester si o transfer la Gloria Buzau in Liga a II a!" a afirmat patronul Stelei ,vizibil mahnit de atitudinea antrenorului scotian care a propus un schimb de jucatori intre cele doua echipe.

0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com