16 decembrie 2011

SOC! Horia Ivanovici va fi sacrificat de Ignat! "Il perpelim smulgem soriciul si carnea o dam cu detergent sa nu fie consumata,e toxica!"


By on 12/16/2011 12:08:00 p.m.

Soc in lumea presei sportive din Romania! Cunoscutul realizator de "toc shouri" din Romania ,Horia Ivanovici va fi sacrificat de Ignat alaturi de alti porci din media romaneasca.

La executie vor asista rude dar si apropiati ai acestora, Nicu Ghiara,Gigi Becali dar si Adrian Mutu il vor jelii pe Grasanovici de Ignat si vor inclina un pahar in cinstea porcului!

Se pare ca ultima dorinta a lui Grasanovici a fost sa vada Steaua in primavara europeana pentru ultima oara, cum dorinta sa a fost implinita in urma cu 2 zile ,a mai avut dreptul la inca o cerere, el a primit mai multe borcane si oale cu mancare dar si un tricou semnat de toti jucatorii Stelei si o ultima vizita din partea lui Dumitru Dragomir.

Calaul moderatorului si-a ascuns identitatea si a declarat urmatoarele : "Il perpelim,smulgem soriciul si carnea o dam cu detergent sa nu fie consumata,e toxica!"

Alti porci sunt prezenti de Ignat la "marea reuniune" unde e posibila si prezenta presedintelui Basescu dar si a mai multor lideri din opozitie!

0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com