14 octombrie 2012

Steaua , primul club oficial de boschetari !


By on 10/14/2012 09:45:00 p.m.

Ieri seara ,fotbalistii stelei Nikolic, Martinovici, Gabi Matei şi Mihai Costea au petrecut cu bautura, au vomitat si s-au pisat pe o biserica. Nikolic nu e la prima abatere dupa ce a petrecut o seara de pomina cu mai multe curve ,unde se spune ca a dat gata in aceea seara un numar impresionant de boarfe.Despre Gabi Matei se stie inca de pe vremea cand era la Tg Jiu ca ii plac bauturile spirtoase,viata de noapte,barbutul,frijitul si birjareala.Cel supranumit Naomi a dat si el la boboci aseara la brat cu sarbul Nikolic. Nici Nila nu s-a lasat mai prejos si a folosit acelasi "tratament" precum cei doi boschetari amintiti mai devreme."Sfantul" si "Eroul care a batut un suporter" Martinovic a luat si el parte la "orgia" alcoolica sfarsita "tragic" cu boratura in taxi-ul unui meltean.


"Ursul Piperat"  a avut si el o reactie la "ghidusiile" fotbalistilor sai ,acesta facandu-i boschetari pe betivii stelisti.

"Ce să mai zic? Am rămas mut, chiar nu ştiu ce să zic. Erau liberi, dar nu să facă aşa ceva. Să bei pînă ajungi să vomiţi pe geamul maşinii... E prea mult, nu-mi vine să cred aşa ceva. E păcat! Hai, pe Nikolici îl ştiam, dar puştiul ăsta, Matei, nici n-a ieşit bine din găoace şi s-a apucat de astea. Erau liberi, ce să le fac, să îi ţin ca la puşcărie? Aveam încredere în el, dar cum să ajungă fotbalist dacă face aşa ceva.

O să ajungă boschetar. Aşa ceva nu se face! E un circ, e ruşinos, sancţiunea nu mai are nici un fel de valoare. Ce o să înţeleagă ei dacă îi sancţionezi? Pot să înţeleagă ceva? Pe Nikolici îl ştiam, el măcar recunoaşte că mai bea din cînd în cînd. a spus Gigi Ursul Piperat Cneazul Becali la GigiSPtv

1 japkomentarii:

  1. Gigi nu mai apare la tv de curand cand se va incepe campania electorala, oficial. Este candidat,nu?

    RăspundețiȘtergere

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com